Medewerkers login

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke aandacht voor leerling

en personeel.

 

''

 '' 

 

 

Ons cateringbedrijf is gestart in 2004. Het Strabrecht College gaf ons de kans de schoolcatering, op deze middelbare school in Geldrop, vorm te geven.

 

In korte tijd lukte het ons een goed lopend bedrijf neer te zetten dat zeer servicegericht is en waarbij veel betrokkenheid is bij de leerlingen en het onderwijzend personeel. In 2008 werden we het nieuwe gezicht in de kantine van het Citaverde College in Horst

 

Ons concept en filosofie heeft inmiddels de aandacht getrokken van meerdere scholen in de regio. Scholen waarderen ons om onze persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid.

 

 

 

ir. Leerderd van der Deijl, rector van het Strabrecht College:

 

"Het Strabrecht College werkt al sinds 2004 samen met Van Tongerlo Schoolcatering. Als school zijn we vanaf het begin buitengewoon tevreden geweest over de diensten van Van Tongerlo en hun personeel.

 

Het sterke punt van Van Tongerlo Schoolcatering is hun grote mate van servicegerichtheid en de persoonlijke aandacht voor individuele leerlingen en personeelsleden van onze school. De personeelsleden van Van Tongerlo hebben er zichtbaar plezier in om het personeel, leerlingen en gasten optimaal van dienst te zijn.

 

De beste graadmeter is wat mij betreft de mening van de leerlingen, en bij alle tevredenheidsonderzoeken van de afgelopen jaren gaven onze leerlingen cateraar Van Tongerlo onwaarschijnlijk hoge waarderingscijfers! Kortom: wij prijzen ons gelukkig met de aanwezigheid van Van Tongerlo Schoolcatering op het Strabrecht College!"

 

 

 

 

                                                         

Boerenzwaluw 9 5731 SL Mierlo

info@vantongerloschoolcatering.nl

telefoon 06-51952395